Solskinnsveien 14

0376 Oslo

Norge

Tel: +47 94 00 52 00

jeanette@sagabryllup.no

© 2017 by Sagabryllup 

Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
 
Bryllup
        Full pakke

Hjelp med planlegging fra A-Å.

 

Alle bryllup blir skreddersydd etter brudeparets ønsker

og budsjett. Bryllupsplanleggeren gjør all nødvendig research for å sørge for at dere får riktige leverandører og holder deretter kontakt med disse hele veien for å sørge for at alt går som planlagt. Dette innebærer at dere slipper møter, samt telefon- og mailkorrespondanse, noe som frigir mye tid og ressurser for dere. I tillegg vil planleggeren være tilgjengelig hele bryllupsdagen for å overse alle detaljer og sørge for en kjøreplan slik at dere kan slappe av og nyte dagen deres. 

        Konsulent

Konsultasjon på timesbasis

Det er ikke alle som ønsker å sette bort alt til en bryllupsplanlegger, da noen liker å holde i trådene selv. Det vil da være mulig å booke konsultasjoner på timesbasis om man ønsker hjelp kun med enkelte aspekter, litt input fra en utenforstående eller tips og råd om man kanskje har kjørt seg litt fast.

            På dagen

Få hjelp til å administrere dagen

 

Her kan dere få hjelp med å overse at alt går som det skal på selve dagen. Bryllupsplanleggeren vil sette opp en kjøreplan, få oversikt over leverandører og gjester og sørge for at alt går etter planen. Dette gjør at dere kan slappe av og nyte dagen uten å måtte tenke på alt som skal gjøres underveis. Da vil dere få muligheten til å være gjester i deres eget bryllup.